Lekkage

Een lekkage in huis kan voor veel problemen zorgen. Zelfs de kleinste lekkages kunnen al voor grote schade zorgen. Daarnaast is het ook zo dat bijvoorbeeld een lekkende kraan al snel zorgt voor een waterverspilling van 4 liter per uur.

Lekkage
Als u vermoedt dat u een lekkage heeft maar u kunt niks vinden, dan is het toch verstandig om een loodgieter in te schakelen. U kunt er beter zeker van zijn dat u daadwerkelijk geen lekkage heeft dan dat u er later achter komt dat u wel een lekkage heeft wanneer u tegen de mogelijke gevolgen van de lekkage aanloopt.

Lekkage opsporen

Het is goed mogelijk dat niet of nauwelijks te zien is waar de lekkage vandaan komt. Om de lekkage te kunnen repareren is dit natuurlijk wel van groot belang, dit is het eerste wat er uitgezocht moet gaan worden. Loodgieters werken vaak met een speciale lekdetectie. Met deze lekdetectie kunnen loodgieters precies zien waar het water naartoe loopt. Ook wordt de breuk geconstateerd, zelfs als deze onzichtbaar is. Een leiding in de muur kan de oorzaak zijn van lekkage, maar waar de leiding zich precies bevindt is een raadsel. Met de lekdetectie wordt de juiste leiding opgespoord zonder dat grote delen van de woning gesloopt hoeven te worden.

Een ander voordeel van een lekdetectie is dat deze apparatuur precies laat zien hoeveel vocht en water er in de muur zit, en vooral ook waar dit water dan vandaan komt. Mocht de lekkage vanuit de muur komen, dan zal de muur normaliter gesloopt moeten worden voordat de lekkage verholpen kan worden. Met de lekdetectie wordt de lekkage precies opgespoord waardoor dit niet nodig is.

Reparatiekosten besparen door offertes vergelijken

Lekkage kan door hulp van een professionele loodgieter dus vrij eenvoudig gevonden worden. Het kan u daarnaast dus ook onnodige beschadigingen in huis voorkomen.

Wanneer u van plan bent om een loodgieter in te schakelen voor het verhelpen van een lekkage, dan is het aan te raden om hiervoor offertes van diverse loodgieters uit uw regio te vergelijken. U kunt zo besparen op lekkage reparatie kosten en gemakkelijk kiezen voor de loodgieter met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding. Vraag hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze loodgieters bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde loodgieters.
Omdat u van meerdere loodgieters (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw loodgietersklus!
Jazeker! U beslist altijd zelf of u de loodgietersklus laat uitvoeren. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, zonder verplichtingen.