Installateur centrale verwarming

Een installateur centrale verwarming kan u voorzien in de gehele installatie van uw centrale verwarming. Een centrale verwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en doorgaans ook voor het warm water voor sanitaire voorzieningen.

Installateur centrale verwarming

Aanschaf- en installatiekosten CV

Omdat een centrale verwarming bijna altijd geïnstalleerd wordt door een erkende installateur, is het vaak zo dat de aanschaf- en installatiekosten berekend zijn in één bedrag. Een gemiddelde prijs voor een standaard centraal verwarmingssysteem met een CV ketel en 8 radiatoren, ligt zo tussen de €8.000 a €10.000. Ook kan er worden gekozen voor vloerverwarming als centrale verwarming, de prijs hiervan ligt wel een stuk hoger.

Voor een losse standaard CV-ketel, kunt u denken aan zo'n €2.000 a €2.500. De kosten van een centrale verwarming kunnen hoger uitvallen wanneer er wordt gekozen voor bijvoorbeeld een ketel met een hoger rendement.

Installateurs centrale verwarming vergelijken

Wanneer u van plan bent om een centrale verwarming aan te schaffen of deze wilt laten installeren. Laat u dan goed informeren en vergelijk meerdere aanbieders.

Er zijn bedrijven die stunten met all-inclusive pakketten van bijvoorbeeld €6.000, maar zorg dat u op de hoogte bent van de kwaliteit van de organisatie of installateur. Wanneer uw centrale verwarming verkeerd wordt geïnstalleerd zullen de uiteindelijke kosten namelijk vele malen hoger zijn.

Door te vergelijken in centrale verwarming installateurs, kunt u besparen op uw installatie kosten en eenvoudig kiezen voor de installateur met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding. Vergelijk hier gratis meerdere offertes en bespaar!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze loodgieters bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde loodgieters.
Omdat u van meerdere loodgieters (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw loodgietersklus!
Jazeker! U beslist altijd zelf of u de loodgietersklus laat uitvoeren. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, zonder verplichtingen.