Slimme CV-ketel, wat zijn de voordelen?

Mike avatar

Mike op 03-09-2015

Tegenwoordig beschikken de nieuwere cv-ketels vaker en vaker over een draadloos communicatiesysteem, hiermee kunnen ze communiceren met de thermostaat in uw woning. Ook kunt u uw computer, smartphone of tablet verbinden met de thermostaat. U krijgt dan een berichtje wanneer uw cv-ketel aan onderhoud toe is. Bij een storing kunt u deze direct doorsturen naar loodgieter of installateur, deze kan dan eventueel op afstand zien wat het probleem is en soms zelfs op afstand verhelpen.

Slimme cv-ketel

Voordelen slimme cv-ketel

Een slimme cv-ketel brengt een aantal voordelen met zich mee:

- Via een app kunt u eenvoudig de prestaties van uw cv-ketel inzien
- Eenvoudig inzicht in uw gasverbruik
- U kunt uw cv-ketel op afstand besturen, u kunt uw verwarming onderweg naar huis al aanzetten
- Wanneer u cv-ketel toe is aan onderhoud of een storing heeft, stuurt deze direct een berichtje naar de loodgieter of installateur

Voordelig onderhoud en goedkope aanschaf cv-ketel

Op zoek naar een loodgieter die u direct kunt inschakelen bij onderhoud of een storing? Zorg dan voor een voordelige optie door offertes van verschillende loodgieters uit uw regio aan te vragen en te vergelijken. U kunt hierdoor tot wel 40% besparen op de kosten.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en beslist zelf of u met een loodgieter in zee gaat.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!