Flink besparen met Nebia douchekop!

Mike avatar

Mike op 14-09-2015

Lekker douchen én flink besparen op de kosten voor uw watergebruik? Maak kennis met het nieuwste technologische snufje: de Nebia design douchekop!

Nebia douchekop

Nebia: energiezuinig douchen hult zich in nevel

De techniek achter de Nebia design douchekop is indrukwekkend. In plaats van de bekende stralen komt uit deze douchekop een dikke nevel. Door deze techniek verbruikt u 70% minder water per douchebeurt!

De Nebia design douchekop is ontwikkeld in Californië. Deze staat gaat al jaren gebukt onder de beperkte regenval in combinatie met de extreme droogte. Niet gek dat juist hier de Nebia douchekop is ontwikkeld. Mensen willen namelijk best wat doen aan het milieu, zolang het hun niet ten koste gaat aan hun eigen comfort. In Californië hebben ze van de nood een deugd gemaakt.

Dat douchen met de Nebia douchekop een deugd is mag geen geheim meer zijn. De kleine sproeigaatjes in de Nebia douchekop zijn ontwikkeld om water optimaal te verstuiven. Bij de meeste douchekoppen ontstaan klein straaltjes, maar bij de Nebia is het meer alsof je je afspoelt onder een warme wolk water. Zo wordt douchen met de Nebia design douchekop niet alleen efficiënt, maar ook uitermate relaxed!

Alleen maar Hosanna?

Ondanks dat de Nebia douchekop op kickstarter warm onthaald wordt zien we ook wel een paar kleine minpuntjes. De belangrijkste is daarbij dat de mogelijkheid tot kalkaanslag groter is, juist omdat de openingen waar het water doorheen moet kleiner zijn.

Ook is juist door de verstuiving de kans om bijvoorbeeld de legionellabacterie op te lopen wanneer deze in uw waterleidingen zit groter dan bij een reguliere douchekop waar stralen uitkomen.

Desondanks is de Nebia douchekop, zoals gezegd, erg populair op de fundingsite Kickstarter. U kunt de douchekop momenteel reserveren voor ongeveer € 268,- waar nog verzendkosten bovenop komen. Daar krijgt u dan wel de douchekop én een losse handdouche bij voor de lastiger te bereiken lichaamsdelen.

Voor iedereen die bewuster met water om wilt gaan is de Nebia dan ook zéér interessant om te overwegen en mocht u nog twijfelen: het gerucht gaat dat Apple's CEO Tim Cook 'm al gereserveerd heeft!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!